Fraflytning

Ved fraflytning skal lejligheden/værelset afleveres i pæn og rengjort på fraflytningsdagen senest kl. 12:00. Yderligere information kan ses i vedligeholdelsesreglementet under menuen Vedligeholdelse.

Kontakt BoligNet for at blive slettet fra kollegiets meddelelsesliste.

El-målere skal aflæses ved fraflytning, da dette skal oplyses til elleverandøren. For at undgå evt. tvivl om afregning af varme, må det ligeledes anbefales, at aflæse målerne på varmeapparaterne.

Har man haft adgang til et depotrum, skal man sørge for at fjerne alle ens ejendele inden fraflytning. Efterlades nogle ting i rummet (f.eks. kasserede effekter) modregnes oprydningen i det depositum, man har betalt for at få adgang til rummet.

Nøgler m.m. afleveres senest på fraflytningsdagen kl. 12:00 på ejendomskontoret. Husk at undersøge, om der kommer evt. ekstra regning for udbedring af mulige skader, du har påført lejemålet.

Ved deltagelse i det kollegiets frivillige arbejde, er det naturligvis vigtigt at huske at aflevere materiale man måtte have arbejdet med, samt afmelder sig til udvalget og beboerrådet, så disse ved besked herom.

Translate »

KAGSÅ KOLLEGIET

ET KOLLEGIE I GRØNNE OMGIVELSER