Sådan ansøger du...

På Kagså Kollegiet er der plads til alle! Vi tilbyder mange forskellige boligtyper, hvor én af dem sikkert vil passe til din situation! Kollegiet er placeret i grønne omgivelser med let adgang til DTU og til København. Kollegiet er især attraktivt for familier med småbørn, og ved kollegiet ligger den private daginstitution Kastaniehuset Kagså, hvor der vil være mulighed for dagtilbud til kommunale priser. Kollegiet tilbyder masser af fællesskab blandt studerende, og afholder flere gange årligt arrangementer til gavn for beboerne. Kagså Kollegiet kan rumme alles situation, og hvis du ønsker mere information omkring kollegiet, er du velkommen til at kontakte kollegiet på beboerraad@kagsaakollegiet.dk.

Hvis du ønsker at bo på Kagså Kollegiet, skal du/I lave en ansøgning via Kagså Kollegiets administrator Kollegiernes Kontor i København (KKIK). Opret en bruger og vælg Kagså Kollegiet på listen over kollegier, og kom på venteliste til en af vores boligtyper.

På Kollegiernes Kontors hjemmeside finder du oplysninger om uddannelseskrav, regler, point og lignende. Har du spørgsmål vedrørende venteliste, udlejning m.m. skal du kontakte Kollegiernes Kontor. Alle der er under uddannelse og modtager SU eller tilsvarende (f.eks. elevplads) kan søge om bolig på Kagså Kollegiet.

Du kan finde information om kollegiets forskellige boligtyper i undermenuen ‘Boligtyper’.

Link til Kollegiernes Kontor i København (KKIK)

Translate »

KAGSÅ KOLLEGIET

ET KOLLEGIE I GRØNNE OMGIVELSER